BMW 530d Executive (2003) #5
Uitvoering | 530d Executive |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
BMW 530D Motorschade
Goede morgen alle mede rijders.
Ik ben in het bezit van een BMW 5 Serie E60 Model 530D.
Deze auto is van bouwjaar 2004 en heb er nu zo''n 200000 Km op staan.
Twee wekeen geleden is er een klepje van het inlaat spruitstuk afgebroken en is in een van de cilinders terecht gekomen. Motor schade tot gevolg. Ik terug naar de BMW Dealer. Deze geeft aan ja sorry mijnheer er moet een nieuwe motor in. Kosten € 12000,00.
Nu ben ik is gaan rond kijken en blijkt dat vele van deze BMW's hetzelfde probleem hebben en vele revisie bedrijven dit probleem kennen. Zelfs BMW Nederland herkent dit probleem.
Ze hebben niet een terugroepactie voor dit probleem op touw gezet.
Naar mijn mening echt schandalig om met een auto van bijna 80 duizend Euro zo met de klanten om te gaan.
Ik heb nu extern een nieuwe motor besteld die erin gaat. Nog altijd kosten € 5000,00
Kopers let Op: Een BMW heeft dit Euvel en gaat vaak bij 200.000 KM gaan de klapjes van het inlaat spruitstuk kapot. Tenzij je een ruime beurs hebt laat het vooraf vervangen. De kosten dan zijn 400 Euro
Een gewaarschuwd mens telt voor twee
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

BMW 5-serie Touring 525i Executive/automaat/leder/psensor/xenon
- 2005

BMW 5-serie Touring 525i E61 Facelift Executive | Youngtimer | 218 pk | Leer | Navi | 18 inch | Xenon | Trekhaak | Stoelverwarming | Cruise-control | Climate control | 6 cilinder | ➡️
- 2007

BMW 530i Executive