BMW 525d Touring High Executive (2012)
| Uitvoering | 525d Touring High Executive |
| Versnellingen | 8, Sequentiële Automaat |
| Bouwjaar | 2012 |
| Jaar van aanschaf | 2013 |
| KM-stand bij aanschaf | 29.800 km |
| KM-stand laatst | 29.900 km |
De eerste ervaring was fantastisch
Daar is hij dan.. De auto van je dromen!
Ik heb hem laten invoeren door een nederlandse dealer eenmaal uitgekozen duurde het nog zo'n 8 weken. Best lang, maar het wachten waard geweest.
Mijn vorige auto BMW 120D coupe was aan vervanging toe na een jaar met gezins uitbreiding toch van a naar b ermee gereden te hebben, was het nu wel leuk geweest! Het moest een grotere auto worden en een BMW.
Uiteindelijk heb ik wat afwegingen gemaakt, maar ik zou nu zeggen geen optie te veel;-)
Dus dat betekend:
pano dak
comfort seats
uitgebreid geluid
Integral steering
Vandaag werd hij dan voor de deur afgeleverd. Wat een plaatje! Na het een en ander door genomen te hebben over de auto moest het er maar van komen de eerste kilometers. Na 0 gereden proef kilometers een auto kopen van een plaatje moet je toch wel vertrouwen hebben in dit fantastische product. Het eerste wat mij opviel de automaat. Wat schakelt dit soepel en makkelijk. Het sturen gaat eenvoudig. Je zal er niet moe van worden, geloof me! Na het verlaten van mijn dorp en de eerste kilometers op de snelweg begint er een andere wereld voor je te openen. Je zoeft letterlijk over de weg. Had het idee dat door het pano dak er wel wat geluid bij zou komen, maar dat is dus 0. Ik vond hem snel genoeg optrekken. Na wat spelen met de eco modus en sport modus. Zal ik de eerste weken de sport modus toch wel als standaard gaan beschouwen. Beetje pit op de snelweg met zo'n auto kan geen kwaad!
Ik kan zo nog wel even doorgaan met mijn review. Het enige wat ik er nog aan kan toevoegen. De echte rij beleving is na al die you tube filmpjes totaal in extase, daar kan geen review tegen op!
Ik zal na flink wat kilometers wat meer op de details van auto in gaan. Kan mij nu nog geen nadeel bedenken.