BMW 523i Executive (2005)
Uitvoering | 523i Executive |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
Intussen alweer mijn 5e BMW 5-serie, deze keer van het nieuwste model. Privé deze auto aangeschaft om bijtelling te ontlopen. Auto is uitgerust met metallic lak, automatische transmissie, bluetooth voorbereiding voor mijn mobiele telefoon, automatische lichtschakeling, regensensor, navigatiesysteem en climate control.
Uitvoering: Zwart metallic met beige binnenkant zonder leer, afgewerkt met aluminium.
Auto heeft ten opzichte van het oude model 5-serie een verbeterde wegligging en is weer beduidend stiller geworden. Auto is wendbaar, heeft genoeg vermogen, remmen zijn enorm krachtig en de auto is ook op hogere snelheid erg stil en is bovendien niet vies van een sportief ritje. Ik kan me geen fijnere auto voorstellen....
Ten opzichte van mijn vorige ’5’ uiteraard minder vermogen, maar het vermogen dat de 530i meer bood was mij privé het geld niet waard. Bovendien heeft de 2,5 liter 6-lijn motor ook die geweldige 6-cilindersound zoals alleen BMW dit kan maken.
- 58500 - lekke band.
Genoemde probleem kun je eigenlijk geen probleem noemen. Verder probleemloze kilometers! Van service naar service rijden.

BMW 5-serie Touring 525i Executive/automaat/leder/psensor/xenon
- 2005

BMW 5-serie Touring 525i E61 Facelift Executive | Youngtimer | 218 pk | Leer | Navi | 18 inch | Xenon | Trekhaak | Stoelverwarming | Cruise-control | Climate control | 6 cilinder | ➡️
- 2007

BMW 530i Executive