BMW 218d Active Tourer Corporate Lease Edition (2015) #3

BMW 2-serie Active Tourer
BMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active Tourer

Uitvoering218d Active Tourer Corporate Lease
Bouwjaar2015
Jaar van aanschaf2015

Na 9 maanden

Ik heb de 218D nu 9 maanden en ik moet zeggen dat hij motorisch perfect rijd.
De 150 pk vliegen over de weg, Heerlijk. Voorwielaandrijving is ook perfect alleen er zijn twee minpunten.
De eerste is de ruimte van de kofferbak, maar ja ik was een superb station gewend.
Het andere minpunt en belangrijkste is de verschrikkelijke dooie hoek van de deurstijl. Ik kan me niet voorstellen dat andere AT rijders daar geen last van hebben. Al een paar keer een bijna aanrijding gehad op rotondes en afslagen. Vooral fietsers zijn af en toe gewoon niet te zien. Dit is voor mij toch wel een reden om een ander model te kiezen in de toekomst.

Na 18 maanden

De BMW rijdt nog steeds prima en zit ook goed. Een echte auto om wat langere afstanden in te rijden en positief vind ik de hoge instap en zitpositie. Hebn laatst in een 1 serie gezeten en dat wil ik dus absoluut niet meer.
Heb twee maanden geleden wel stil gestaan op de snelweg door een koelslang die door verhitting weggesmolten waardoor de koelvloeistof verdwenen was. BMW service was niet echt top ( 2 uur moeten wachten voor er hulp was en daarna werd geconcludeerd dat hij weggesleept moest worden). Al met al de hele dag kwijt want zo een slangetje is niet standard aanwezig.
De dode hoek van de A stijl went niet en regelmatig schrik ik vooral op rotondes.
Al met al besloten dat ondanks dat hij heerlijk rijdt en zit dit niet nog een keer mijn auto wordt vooral door het zicht.

Na 48 maanden

Dit is dan de laatste want hij wordt ingeruild. Km vreter en perfect voor de vakanties maar geen BMW meer voor mij. Ik krijg eind van de maand een grandland x met 180 PK. Bij een BMW praat je dan tegen de 60K of hoger.
Afgelopen twee jaar 3 dingetjes gehad. Elektronische Handrem stuk, bodemplaat los en de afstandsbediening van de sleutel deed het net meer.
Alleen batterijtje maar daar moet je wel voor na de dealer. Al met al een fijne wagen gehad maar wat zijn ze duur geworden. Dat heb ik er niet voor over. De A stijl went voor mij ook niet vooral op rotondes.
Ciao

7,5
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE BMW 2-serie Tourer