Bentley Continental Flying Spur Speed (2009)

autoreview

Bentley Continental Flying Spur
Bentley Continental Flying SpurBentley Continental Flying SpurBentley Continental Flying SpurBentley Continental Flying SpurBentley Continental Flying SpurBentley Continental Flying SpurBentley Continental Flying SpurBentley Continental Flying SpurBentley Continental Flying SpurBentley Continental Flying SpurBentley Continental Flying SpurBentley Continental Flying SpurBentley Continental Flying SpurBentley Continental Flying SpurBentley Continental Flying SpurBentley Continental Flying SpurBentley Continental Flying SpurBentley Continental Flying Spur

Signalement

UitvoeringContinental Flying Spur Speed
Versnellingen6, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2009
Jaar van aanschaf2009
KM-stand bij aanschaf37.980 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Deze auto voelt heel prettig aan als directiechauffeur. Ik rijd er nu 3 maanden in en voel me erg thuis. Inmiddels heb ik deze auto ook via Bruseco op de baan helemaal kunnen testen. Een geweldige ervaring die ik niet snel vergeet. Het is voor mij als autofreak geweldig om in deze auto te mogen werken. Vooral de digitenne zorgt ervoor dat ik niks hoef te missen tijdens de wachturen. Alleen jammer dat ik deze niet ontvang als ik in het buitenland rijd. Over de vorige auto, Audi A8 heb ik overigens ook niks te klargen gehad. Die was verlengd en dat gaf meer ruimte in de auto.

4,3
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (22)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens