Audi A6 3.0 TDI quattro Pro Line (2006)
Uitvoering | A6 3.0 TDI quattro Pro Line |
Bouwjaar | 2006 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe A6. Tot op heden geen problemen.
Sportonderstel is bij mijn volgende auto geen optie. Samen met 19’ velgen merk je al snel de hobbels in de weg. Wat ik wel mis is keyless go.
De beige leren bekleding en zwarte hemelbekleding maakt naar mijn menig de auto af.
Wat een souplesse en kracht. Met chip nu 285 pk en 600 Nm. Verbruik is lager geworden.
Wat ik ook mis is een wisselaar met MP3 of i-Pod aansluiting. Audi mag ook wel eens met een Nederlands MMI komen. We leven in anno 2006 en dat dit er nog niet is !
Een tevreden Audi-rijder
Update 20-03-2007
Tot heden weinig problemen.
Heb er nu 29.000 km opzitten. Zijn er niet veel maar heb veel genoten van elke kilometer die ik ermee gereden heb. Wat een bak en wat is ie snel en comfortabel.
Heb wel wat opties toegevoegd zoals een i-Pod (usb) aansluiting en KPN Digitenne pakket (incl. lcd’s in de hoofdsteunen) Ontvangst tot zo’n 160 km/uur.
Voor de rest een zeer tevreden Audi A6 rijder. (wacht nog op de Nederlandse MMI)
Geen
PRIVATE LEASE Audi A6

Audi A6 Limousine 3.2 FSI quattro Pro Line Automaat 256PK Navigatie Leder Schuifdak/Panorama
- 2008

Audi A6 Limousine 2.0 TFSI Business Edition, NL AUTO, NAP, LEDER, NAVI, CRUISE, ECC-AIRCO, LICHTMETAAL 16"
- 2008

Audi A6 Limousine 5.2 FSI S6 Sedan Uniek in Nederland Leder 159.877 km schadevrij alle opties schuif kanteldak met zonnepaneel
- 2006