Audi A5 Sportback 1.8 TFSI Pro Line S (2013)

autoreview

Audi A5 Sportback
Audi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 Sportback

Signalement

UitvoeringA5 Sportback 1.8 TFSI 170pk Pro Line S
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2013
Jaar van aanschaf2013
KM-stand laatst0 km
Lezerswaardering: 14%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Nooit meer…

Er staan veel mooie reviews dus meer uitleg van de auto is niet nodig. kan voor 95% inleven met andere ervaringen zowel positief als negaties. Nieuwe klanten van Audi moeten zich goed inlezen in de problemen van veel gebruikers. Het beruchte water wat de auto of kofferbak inloopt(een ramp als je instapt met en het eerste uur met een natte plek op je kleren zit), lekkende airco, en het gevaarlijke stuurgedrag waar geen oplossing voor komt vanuit Audi.

Ik zal zeer binnenkort een verslag schrijven om ervaringen te delen

1,8
 • Betrouwbaarheid
  1
 • Prestaties
  2
 • Comfort
  3
 • Kosten
  1
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Audi A5

Gerelateerde forumtopics