Audi A4 Avant 1.6 (2002)

Audi A4 Avant
Audi A4 AvantAudi A4 AvantAudi A4 AvantAudi A4 AvantAudi A4 AvantAudi A4 AvantAudi A4 - interieur

UitvoeringA4 Avant 1.6
Bouwjaar2002
Jaar van aanschaf2002

Mijn Audi is vanaf de eerste dag dat ik hem kreeg niet goed geweest. De climatronic klopt helemaal niet,nu zijn er inmiddels 4 nieuwe units ingekomen en na wel 10 keer bij de dealer geweest te zijn is hij tot nu toe redelijk stabiel. Het probleem was dat hij bij 18 graden nog steeds +- 30 graden warm werd,het was warm of ijskoud, daar tussen zat niks.
Probleem nummer 2 is en dat is veel erger, dat de auto onzettend naar rechts trekt en daar ben ik ook zeker als 10 keer bij de dealer geweest en die zeggen dat ik maar mijn handen op het stuur moet houden,hij is ook al 2 weken naar de inporteur terug geweest en dan krijg je een briefje die ik eigenlijk niet had mogen zien!!!De gereden auto wijkt naar RECHTS AF maar...de E.T waarde van de velgen die ik op de audi heb kloppen niet met de waarde die de fabriek afgeeft.Nu zijn ze helemaal vergeten dat ik een 1.6 motor heb en dat de waardes die er bij mij opzitten wel kloppen en dat hebben ze na hele lange gesprekken toch toe gegeven, blijft er over dat mijn audi nog steeds afwijkt. Ik heb hem zelf Bij Dassen uitlijn centrum in Eindhoven ook 2 keer laten uitlijnen en op papier staat hij super recht,maar zodra ze er mee gaan rijden trekt hij weer naar rechts.Bij de dealer hebben ze hem ook al 6 of 7 keer uitgelijnd en zeggen ze dat hij helemaal goed is.Ze hebben zelfs de remklaue vervangen omdat die aanliep. Nu ben ik naar een andere dealer gegaan v.Mossel in Waalwijk en heb gevraagt of ze er een keer mee wilden rijden ,daar hebben 2 mensen mee gereden een die zeggen allebei dat de audi veel te veel buiten de marges afwijkt.Nu gaan ze er een nieuw stuurhuis op zetten en maar weer kijken of dat het probleem was.Bij mijn dealer Auto Bongers in Son doen ze er niks meer aan ,omdat de chef werkplaats zegt dat het normaal is zo.Ik zelf vind het niet normaal als je op snelweg rijdt op de linkse baan dat je je stuur los laat dat de auto zo snel wegloopt dat je meteen de uitvoeg strook op rijdt.Ik ben een echte Audi/volkswagen liefhebber maar aan mijn eerst echte nieuwe AUDI A4 Avant beleef ik niks meer als ellende en ergenis en dat is niet alleen bij mij zo ik ken nog meer mensen met dezelfde Audi die ook dezelfde problemen hebben.
Hoe kan het toch zo zijn dat een merk als AUDI zo ongelovelijke slechte auto afleverd,en de problemen zo slecht op lost ...Ik zou hem het liefts terug geven of een andere auto krijgen!!!.

-Airco problemen 4x de vernieuwde software er in gestopt,uitgelezen
-naar rechts trekken van de auto en niet op te lossen met verschillende velgen en banden van andere merken en e.t. waardes.
-Probleem 3 is dat ik er al zoveel tijd en geld aan kwijt ben dat ik er helemaal geen zin meer in heb in die super mooi ogende AUDI A4 Avant.

4,0
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee