Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155pk Sport (2009)

Alfa Romeo MiTo
Alfa Romeo MiToAlfa Romeo MitoAlfa Romeo MiToAlfa Romeo MiToAlfa Romeo MitoAlfa Romeo MitoAlfa Romeo MitoAlfa Romeo MitoAlfa Romeo MitoAlfa Romeo MitoAlfa Romeo MitoAlfa Romeo MitoAlfa Romeo MitoAlfa Romeo MiToAlfa Romeo MitoAlfa Romeo MitoAlfa Romeo MitoAlfa Romeo MitoAlfa Romeo MitoAlfa Romeo MitoAlfa Romeo Mito

UitvoeringMiTo 1.4 Turbo 155pk Sport
Bouwjaar2009
Jaar van aanschaf2014
KM-stand laatst8.388.607 km

Navigatie

• 8.388.607 km

Heb de Wagen bij van Erp auto's en campers te Goor gekocht. Auto rijdt fantastisch, is in perfecte staat afgeleverd. Alleen de later ingebouwde Navigatie van Pioneer gaf problemen. Het apparaat viel om de zoveel tijd willekeurig uit. Dit was binnen de garantie periode dus ben ik naar Van Erp terug gegaan. Het probleem was niet makkelijk op te lossen, omdat het niet duidelijk was waar het nu gezocht moest worden. Kosten nog moeite zijn gespaard gebleven. Nieuwe software en bekabeling zijn allemaal toegepast. Het zoeken en wachten op onderdelen heeft een maand geduurd, maar in die periode is een gratis leen auto meegegeven. En de auto werd nadat deze klaar was netjes voor de deur afgeleverd (ik woon anderhalf uur rijden van Van Erp vandan) Nu doet ook de navigatie het weer super en kan ik ongestord van dit pittige wagentje genieten. Via deze weg wil ik Van Erp bedanken voor de goede afhandelin en wil ik iedereen rondom Goor tippen op deze auto handelaar.