Alfa Romeo 156 1.9 JTD (2000)

Alfa Romeo 156

Uitvoering156 1.9 JTD
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2004

Ik heb deze auto uit de lease gekocht en heb er geen noemenswaardige problemen mee gehad.
Hij staat regelmatig voor een paardetrailer en ook gebruik ik hem veel voor mijn werk.

Hallo Hierbij een toevoeging na de toch wel terechte kritiek (weinig info) ik werdt weggeroepen.

Ik heb de auto bij Milano in Dordrecht (2004) gekocht en heb mijn oude alfa 146 ingeruild bij hen.
Zodra ik hem had heb ik een beurt door de daeler in Zwolle laten uitvoeren, er was eigenlijk niets mis mee.
Dit ging prima totdat deze daeler falliet ging en ik dus een andere garage zocht zo kwam ik uit bij een garage in Raalte die het onderhoud in eerste instantie wel goed deed maar later toch ernstige steken liet vallen.
(lekke hogedruk injectie slang niet kon opsporen) en ik dus tijdens een vakantie in de pyreneen letterlijk de omgeving zwart zette geen leuke gebeurtenis en ik schaamde me dood.
Later kwamen we er dus achter wat het euvel was (de chefmonteur van dit bedrijf klacht heeft 5 maanden geduurd eerst hogedruk leiding schoongemaakt en maar weer proberen en dan dit en dan dat en geen resultaat)
Darna was ik dit bedrijf zat en zijn toch wel gepeperde rekeningen en ben naar een AD garage in Deventer gegaan ook omdat ik in die tijd daar werkte en sinds dien geen problemen meer en lagere rekeningen voor het onderhoud.
Maar nu ben ik dan toch op een punt beland dat ik wat kleine probleempje met de auto ga opmerken, motor zweet, waarschuwings lampje inspuiting licht regelmatig op.
Dus denk er over om wat anders te gaan kopen maar weet nog niet wat en of ik bij alfa blijf omdat er voor wat gezinswagen vrij weinig keuze is bij alfa.

7,5