Weer gelekt: Jeep Gladiator

Wranger 'pick-up' is realiteit

Jeep Gladiator gelekt
Jeep Gladiator gelektJeep Gladiator gelektJeep Gladiator gelektJeep Gladiator gelektJeep Gladiator gelektJeep Gladiator gelekt

Voor de tweede keer is de Jeep Gladiator te vroeg op internet verschenen, ditmaal slechts enkele uren voor de geplande onthulling.

Een kleine twee weken geleden dook de eerste afbeelding van wat een nieuwe pick-up van Jeep zou zijn te vroeg het internet op. Vanavond trekt Jeep officieel het doek van zijn Gladiator gedoopte werkpaard, maar nu al laat de auto zich vanuit alle kanten bekijken.

De Gladiator is een pick-up die zijn ladderchassis én technische basis deelt met de Wrangler. Volgens ook op internet gelekte informatie zijn de terreincapaciteiten van de auto volgens zijn scheppers van een uitzonderlijk hoog niveau. De auto moet door water met een diepte tot 76 centimeter kunnen waden en kan tot 3.470 kilo trekken. Het laadvermogen ligt op 725 kilo. De auto is leverbaar met een softtop en net als bij de Wrangler zijn veel zaken van aluminium gemaakt.

Op de motorenlijst staat zeer waarschijnlijk de bekende 3,6-liter Pentastar-V6, die zowel met handbak als met automatische achtbak te krijgen is. Daarnaast levert Jeep een 3,0-liter dieselmotor, die altijd is gekoppeld aan de achttrapsautomaat.

PRIVATE LEASE Jeep

Lezersreacties (6) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.