Optionele zijspiegels voor Jeep Wrangler en Gladiator

Spiegeltje spiegeltje aan de Jeep-wand

Jeep Wrangler en Gladiator zijspiegels Mopar
Jeep Wrangler en Gladiator zijspiegels MoparJeep Wrangler en Gladiator zijspiegels MoparJeep Wrangler en Gladiator zijspiegels MoparJeep Wrangler en Gladiator zijspiegels MoparJeep Wrangler en Gladiator zijspiegels MoparJeep Wrangler en Gladiator zijspiegels MoparJeep Wrangler en Gladiator zijspiegels MoparJeep Wrangler en Gladiator zijspiegels MoparJeep Wrangler en Gladiator zijspiegels MoparJeep Wrangler en Gladiator zijspiegels MoparJeep Wrangler en Gladiator zijspiegels Mopar

Enthousiast aan het rondploeteren met je Jeep Wrangler of Gladiator waar je zojuist de deuren van af hebt geschroefd voor net dat beetje extra sensatie, maar wil je toch in iets van zijspiegels kunnen kijken? Dan heeft FCA's accessoireafdeling Mopar vanaf nu de perfecte oplossing.

De Jeep Gladiator heeft net als de Wrangler een reeks verwijderbare carrosseriedelen. Net als bij de vorige generaties Wrangler zijn onder meer de portieren van de auto los te schroeven en kan de voorruit naar voren worden geklapt. Bij de meest recente generaties van Jeeps offroaders is dat nog makkelijker dan voorheen. Het frame van de voorruit is net als de portieren namelijk uit aluminium vervaardigd. Wie portierloos rondgaat, moet het echter zonder zijspiegels doen. Die zijn normaal gesproken namelijk bevestigd op de portieren. Wie toch via meer dan de achteruitkijkspiegel naar achteren wil kunnen gluren, kan voortaan bij FCA's accessoireafdeling Mopar aankloppen.

Mopar voegt namelijk zijspiegels aan zijn catalogus toe die ten dele worden bevestigd aan het bovenste scharnier van het voorportier. Het robuust ogende geheel levert volgens Mopar een zicht naar achteren op dat nagenoeg identiek is aan het beeld dat de op de portieren gehuisveste exemplaren bieden. Ook moeten de zelf te bevestigen zijspiegels nagenoeg trillingsvrij beeld geven. De zijspiegels hebben in de Verenigde Staten een adviesprijs van nog geen $300.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (11) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum