Volvo S80 completer

Volvo S80
Volvo heeft nog eens goed gekeken naar de uitrusting van de S80, en hier aan daar wat aangepast. Bijna alle versies krijgen voortaan de aanduiding Graphite.
Volvo heeft nog eens goed gekeken naar de uitrusting van de S80, en hier aan daar wat aangepast. Bijna alle versies krijgen voortaan de aanduiding Graphite.

Het programma bestaat nu uit Graphite, Momentum Graphite, Summen Graphite en Executive. Het instapmodel beschikt voortaal over klimaatregeling, deels in leder uitgevoerde stoelbekleding, een verlichte make-upspiegel en 16-inch velgen van lichtmetaal. Vanaf de Momentum Graphite hebben alle versies voortaan standaard een geluidsintallatie aan boord. De Summum Graphite is voorzien van parkeersensoren achter en metallic lak.
Ook nieuw in het programma van de S80 is de AWD-versie. Vierwielaandrijving is uitsluitend in combinatie met de 2.5 T (210 pk) en Geartronic automaat te bestellen. Voor het AWD-sysyeem geldt een meerprijs van 6.700 euro. De voordeligste versie, de 2.5 T AWD Graphite kost € 53.670. Verder zijn de 2.9 (196 pk) en 2.4 D (130 pk) varianten vervallen voor het nieuwe modeljaar.
De S80 is er voortaan vanaf € 39.945.

Lezersreacties (2) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.