Volkswagen T-Roc Private Leaseauto van het Jaar

Ford Fiesta en Kia Picanto volgen

Volkswagen T-Roc

Met het einde van het jaar in zicht rollen steeds meer lijstjes en titels voor 2018 binnen. Leasemaatschappij Alphabet, door Vereniging Zakelijke Rijders en Tevreden.nl uitgeroepen tot Private Lease-maatschappij van het Jaar, maakt nu de drie winnaars van ‘Private Leaseauto van het Jaar’ bekend.

Het gaat hier om een publieksprijs, want voor het eerst kon de consument online zijn keuze kenbaar maken. Voor de drie meest gevraagde klassen is een prijs uitgereikt. In het City-segment werd de Kia Picanto tot winnaar gekroond. De Ford Fiesta ging als winnaar van het Compact-segment naar huis. In het populaire SUV-segment eindigde de Volkswagen T-Roc als eerste. De compacte Duitser werd eveneens als overall winnaar gekozen. De Fiesta werd in dat klassement tweede, de Picanto derde. 

De verkiezing werd voor de derde keer gehouden. Vorig jaar ging de Nissan Micra met de prijs naar huis, in 2016 de Opel Astra. De prijs is gebaseerd op de Leaseauto van het Jaar-verkiezing, die al 23 jaar door de maatschappij wordt gehouden. 

De scherpste private-leasetarieven voor de Volkswagen T-Roc vind je hier. Alles weten over private lease en waar op te letten? Kijk op onze private lease-pagina's.

Lezersreacties (37) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.