Volkswagen T-Roc Cabrio: 999 keer grijs

Volkswagen T-Roc Cabrio R-Line Edition Grey
Volkswagen T-Roc Cabrio R-Line Edition GreyVolkswagen T-Roc Cabrio R-Line Edition GreyVolkswagen T-Roc Cabrio R-Line Edition GreyVolkswagen T-Roc Cabrio R-Line Edition GreyVolkswagen T-Roc Cabrio R-Line Edition GreyVolkswagen T-Roc Cabrio R-Line Edition GreyVolkswagen T-Roc Cabrio R-Line Edition GreyVolkswagen T-Roc Cabrio R-Line Edition GreyVolkswagen T-Roc Cabrio R-Line Edition GreyVolkswagen T-Roc Cabrio R-Line Edition GreyVolkswagen T-Roc Cabrio R-Line Edition GreyVolkswagen T-Roc Cabrio R-Line Edition Grey

De zomertijd is ingegaan en dus kunnen we officieel vooruitblikken  op hogere temperaturen en - als het aan Volkswagen ligt - wapperende kruinen. Het merk komt dan ook met een speciale uitvoering van de T-Roc die luistert naar de naam Volkswagen T-Roc Cabrio R-Line Edition Grey.

Volkswagen maakt zich klaar voor de zomer door een speciale uitvoering van de T-Roc Cabrio te presenteren. Dat actiemodel heet voluit Volkswagen T-Roc Cabrio R-Line Edition Grey, waarvan er in Europa 999 exemplaren in de verkoop gaan. Daarvan zijn er twintig bestemd voor de Nederlandse markt. Maar, wat heeft-ie te bieden?

Zoals de typenaam al aangeeft is de T-Roc Cabrio R-Line Edition Grey gebaseerd op de R-Line-uitvoering. Dat betekent dat je onder meer R-Line-bumperwerk en 19-inch lichtmetaal krijgt, al is dat grijzer en zwarter dan ooit. De speciale T-Roc Cabrio is uitgevoerd in de matgrijze kleur Indium Grey Mat terwijl de wielen, de softtop en de zijspiegelkappen zwart zijn. Net zoals de R-Line heeft de Edition Grey over twee zones gescheiden klimaatregeling en een digitaal instrumentarium. Daarbij krijgt hij matrix-ledkoplampen, Travel Assist, het Discover Pro-infotainmentsysteem met 23,4 centimeter groot scherm, een uitgebreid audiosysteem van Beats, een achteruitrijcamera, een inductielader, verwarmbare voorstoelen en een verwarmbaar stuurwiel. Verder maken Keyless Entry en Side Assist deel uit van het Edition Grey-feestje.

De Volkswagen T-Roc Cabrio R-Line Edition Grey heeft altijd de 150 pk sterke 1.5 TSI en een DSG-automaat. Hij kost €58.490. De reguliere T-Roc Cabrio R-Line met dezelfde krachtbron kost €50.890.

PRIVATE LEASE Volkswagen T-Roc

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (28) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum