Video: de 7 meest nutteloze auto-accessoires

Over achterklepspeakers en Always Open Timers

Nissan Cube 1.6 CVT Zen
Nissan Cube 1.6 CVT ZenMini CabrioDodge CaliberDodge CaliberRolls-Royce Phantom SerenityRolls-Royce Phantom SerenityBugatti Veyron Grand Sport Vitesse WRCSuzuki SX4Audi A6
Elke week publiceren we op ons Youtube-kanaal een verrassende lijst onder de noemer 'De 7'. In deze aflevering verbazen we ons over de meest nutteloze auto-accessoires aller tijden.

Van de Always Open Timer in de Mini cabriolet tot de harige marmot op het dashboard van de Nissan Cube: zo nu en dan verrassen autofabrikanten ons met accessoires in auto's waarvan we ons hardop afvragen wat we er in vredesnaam mee moeten. En dat levert fijn materiaal op voor een lekker lijstje!

Want wees eerlijk: hoe vaak zouden eigenaren van een Suzuki SX4 S-Cross de ingebouwde BH-cupmaat omrekentabel gebruiken? Hoe blij worden bestuurders van een Dodge Caliber door de uitklapbare luidsprekers die in de achterklep verstopt zitten? Wij hebben zo onze twijfels...

Nog meer? Kom maar op!

Natuurlijk is deze lijst met knotegekke opties niet compleet, en daarom dagen we jou meteen uit om hieronder jouw aanvullingen in de comments te zetten. Wat vind jij de meest nutteloze auto-accessoires aller tijden? Vul ons vooral aan! En zodra je dat gedaan hebt, vergeet dan niet om jezelf te abonneren op ons Youtube-kanaal.

Video

Lezersreacties (101) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.