Cobra N+ bijt zich vast in Nissan Cube

Cobra N+ Nissan Cube
De Nissan Cube is een opvallende auto, weten we dankzij onze duurtester inmiddels uit eigen ervaring. Maar er zijn Cube-bezitters die zich nog weer van de massa willen onderscheiden. Voor hen heeft Cobra N+ een fijne accessoiresset in de catalogus opgenomen.
Cobra N+ biedt allereerst maar liefst vijf nieuwe designs voor de lichtmetalen wielen aan. De diameters variëren van 16 tot 17 inch. Aan de achterkant van de Cube valt het nieuwe uitlaatsysteem op. Het heeft twee eindpijpen van roestvrijstaal. Het uitlaatsysteem geeft de benzine- en de diesel-Cube een sportiever geluid. Of er ook extra vermogen vrijkomt, vermeldt de historie niet.
Een andere in het oog springende wijziging is de 'City Guard' bullbar, volgens Cobra N+ ideaal om schade bij het nemen van verkeersdrempels en stoepranden te voorkomen. En voetgangers hoeven niet een veilig heenkomen te zoeken als ze een Cobra N+ Cube in de verte ontwaren: de bullbar voldoet aan de Euro NCAP-eisen voor voetgangersveiligheid. Aan de zijkant zijn er nieuwe dorpels met een diameter van 60 millimeter.
Cobra N+ gelooft heilig in z'n accessoires en biedt op alle producten een garantie van twee jaar. Het aantal kilometers maakt daarbij niet uit.

Lezersreacties (25) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.