Vernieuwde Seat Arona duikt op

Bijschaven op detailniveau

Spyshots Seat Arona facelift
Spyshots Seat Arona faceliftSpyshots Seat Arona faceliftSpyshots Seat Arona faceliftSpyshots Seat Arona faceliftSpyshots Seat Arona facelift

Seat's kleinste cross-over is van de snijtafel gekropen en waagt zich bedekt met gezichtsbedekkende plakkers in het openbaar. De facelift die de Seat Arona heeft ondergaan, lijkt niet erg ingrijpend te zijn.

Seat stelde eind 2017 de Arona voor, de eerste compacte cross-over van de Volkswagen Group die later de Volkswagen T-Cross en Skoda Kamiq als directe broertjes naast zich kreeg. Inmiddels is de cross-overbroer van de Ibiza zo'n drieënhalf jaar oud en dat betekent dat hij spoedig wordt gemoderniseerd. Die vernieuwde Seat Arona is betrapt tijdens testwerk in het hoge noorden waar de auto aan koudetests werd onderworpen.

Seat Arona

Seat Arona (huidig model)

De vernieuwde Seat Arona krijgt ogenschijnlijk een grotere grille dan het huidige model en ook de voorbumper gaat enigszins op de schop. Ongetwijfeld voert Seat ook aanpassingen door in het interieur. Verwacht in ieder geval vernieuwde infotainment en nieuwe materialen en kleurcombinaties. Opvallend genoeg lijken de koplampen ongewijzigd te blijven. De achterlichten krijgen daarentegen een nieuwe invulling, maar behouden wel hun vorm.

Naar verwachting komt de vernieuwde Seat Arona gewoon weer beschikbaar met TSI-benzinemotoren en een TGI-machine die ook aardgas lust. Of de 1.6 TDI terugkeert, valt nog te bezien. Het is mogelijk dat Seat de Arona straks van mild-hybride motoren voorziet, maar daar is officieel nog niets over bekend.

PRIVATE LEASE Seat Arona

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (7) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum