Vernieuwde Renault Trafic in beeld

Nieuwe verlichting

Renault Trafic patentplaten
Renault Trafic patentplatenRenault Trafic patentplatenRenault Trafic patentplatenRenault Trafic patentplatenRenault TraficRenault bus KangooZE Concept Master Trafic

Renault heeft een voor de tweede keer vernieuwde Trafic in de ontwikkelingskamers staan. Een verse set patentplaten geeft weg welke optische wijzigingen de Fransen op korte termijn gaan doorvoeren.

Vorig jaar rond deze tijd schoof Renault niet alleen de Kangoo Z.E. Concept en een subtiel vernieuwde Alaskan naar voren, ook trok het merk in één vloeiende beweging het doek van de gefacelifte Master en Trafic. De Trafic werd minder ingrijpend bijgewerkt dan zijn grotere broer en mogelijk heeft dat Renault ertoe bewogen om zijn middelgrote besteller een tweede keer tegen het licht te houden. Op deze set patentplaten is namelijk een nogmaals vernieuwde versie te zien.

De huidige, uit 2014 stammende derde generatie van de Trafic (foto 6), een bestelbus die auto's als de Fiat Talento en de Opel Vivaro als broer had, kreeg vorig jaar een vernieuwde grille en vernieuwde koplampen met C-vormige lichtsignatuur aangemeten (foto 7). Afgaande op wat op de patentplaten te zien is, krijgt de Trafic straks een aan de onderzijde strakgetrokken grille en koplampen met een andere vorm. Net als bij de kijkers van diverse andere modellen van Renault is er 'een hapje' uit de lichtunits genomen. Aan de achterzijde nemen we verlichting met een nieuwe invulling waar. Later dit jaar verwachten we meer informatie.

*Update: zustermodellen aangepast

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (20) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.