Vernieuwde Kia Stonic ontvangt prijskaartje

Instappen vanaf € 21.495

Kia Stonic MHEV
Kia Stonic MHEVKia Stonic faceliftKia Stonic faceliftKia Stonic faceliftKia Stonic facelift

Kia stuurde pasgeleden de licht gewijzigde Stonic de bühne op. Bij een dergelijke verjongingskuur horen natuurlijk ook nieuwe prijzen.

Kia opent per direct de orderboeken voor de vernieuwde Stonic. De compacte cross-over kreeg vooral op motorisch vlak een opfrisbeurt, want naar uiterlijke verschillen moeten we goed zoeken. Wie met een geoefend oog naar de gewijzigde cross-over kijkt, ziet iets andere koplampen en nieuwe wielen en lakkleuren. Binnenin bevestigt Kia een herzien infotainmentsysteem met een 8-inch beeldscherm. Op motorisch vlak is er zoals gezegd meer nieuws te melden, want Kia introduceert benzinemotoren met mild-hybrid techniek. Daarbij krijgen de 1,0-liters een elektrisch steuntje in de rug van het inmiddels bekende 48 Volt-systeem. Het vermogen bleef ongewijzigd: 100 of 120 pk.

Goed nieuws voor de Nederlandse klanten: door de lagere uitstoot is de Stonic voortaan ook goedkoper. Het jongste model verlaat de showroom namelijk al na een investering van € 21.495. Kia overhandigt dan de sleutels van een Stonic 1.0 T-GDi MHEV ComfortLine. De oude basisprijs lag op € 23.495. Dan kreeg je echter wel de iets luxere DynamicLine. De ‘oude’ ComfortLine kostte € 21.995. Een vergelijkbare DynamicLine kost vanaf nu € 22.995. Volgend jaar volgen de sportievere GT-Line en luxere GT-PlusLine.

PRIVATE LEASE Kia Stonic

Arval
Kia Stonic 1.0 T-GDi MHEV 100pk ComfortLine (5D/6H)
€ 360
 

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (11) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum