Toyota Verso nu goedkoper en in nieuwe uitvoering

Toyota Verso
Voor de één een degelijke auto, voor de ander een grijze muis. Feit is dat de Toyota Verso in prijs is verlaagd, en nu ook in Aspiration-uitvoering verkrijgbaar is.

De midi-MPV van Toyota was tot voor kort alleen leverbaar als Comfort- of als Business-model. De nieuwe Aspiration-versie komt daar nu tussenin. In die uitvoering krijgt je Verso onder andere 16-inch lichtmetalen wielen, mistlampen voor, cruise control, een gekoeld dashboardkastje en een met leer bekleed stuurwiel en dito pookknop.

Daarnaast zijn de oudere versies in prijs verlaagd. De instapper, de 1.6 Comfort met vijf stoelen, kost nu nog maar 23.990 euro, terwijl dat eerst 25.340 euro was. De 1.6 Aspiration gaat voor 24.990 euro van de hand, terwijl je een 1.6 Business hebt voor 26.990 euro, tegenover de eerdere 27.035 euro. Tegen een meerprijs zijn de auto's ook met een 1.8-motor en twee extra stoelen verkrijgbaar. Dieselen kan met een 2.0 D-4D vanaf 28.095 euro, eerder was dat 29.585 euro.

Lezersreacties (53) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.