TopCar presenteert Panamera Stingray GTR

Koolstof, kracht en krokodillenleer

TopCar Porsche Panamera Stingray GTR
Langzaam maar zeker ontdekt tuningland de tweede generatie van de Porsche Panamera. Vandaag is het TopCar dat de gestrekte inzending uit Stuttgart aanpakt.

De Russische tuner spreekt zelf over 'een overvloed aan luchtinlaten en -uitlaten' die naar de Panamera wordt gebracht. Uiteraard beschikt het eindresultaat van enige uren passen en meten over een diffuser onder aan de achterbumper, een andere achterspoiler en een hele rits aan koolstofvezel delen. Zaken als de voorklep, zijskirts en de achtervleugel zijn uit het lichtgewicht materiaal opgetrokken.

Ook op motorisch vlak heeft TopCar iets te melden. Zo is hier de Panamera Turbo afgebeeld, een versie die normaal gesproken over 550 pk beschikt. TopCars uitvoering krijgt er 100 pk bij en is 650 pk sterk.

Foto's van het interieur houdt TopCar nog even onder de pet, al spreken de Russen over de komst van - indien gewenst - krokodillenleer en 24-karaats goud.

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.