Top-10: best bekeken weblogs

Top-10: best bekeken weblogs
In 2014 hebben we ook de nodige weblogs op Autoweek.nl gepubliceerd. We nemen de tien meest gelezen epistels met je door.

10. Gevoelloze sukkelaars. Gert Wegman merkte tijdens zijn vakantie op Corsica dat waarschuwingen voor het rijgedrag van de plaatselijke bevolking allesbehalve terecht waren. Genoeg inspiratie voor deze weblog.

9. De D van dood. Bas van Putten blogt over de teloorgang van het D-segment.

8. De subsidie die de autobranche nooit wilde. Roy Kleijwegt verbaast zich over de verontwaardiging over de gevolgen van het belastingbeleid: dat wisten we toch allang?

7. Onrecht. Bas van Putten zet uiteen dat het huidige bijtellingsregime voor veel onrecht zorgt.

6. Meer rubber, minder alu! Bas van Putten houdt een pleidooi over meer rubber om de velgen om dure parkeerschades te voorkomen.

5. Prijzen Bas van Putten verbaast zich over de hoge vanafprijs van de nieuwe Volkswagen Passat.

4. Bouwt Renault de beste diesel? Marc Klaver beredeneert op basis van een beslissing van Mercedes-Benz om Renault-diesels te gebruiken dat het Franse merk dus de beste dieselblokken in huis heeft.

3. Winterband als sluipmoordenaar De winterband blijft een dankbaar onderwerp voor weblogs. Cornelis Kit behaalt met dit verhaal een plek op het podium.

2. Stekkertje trekken met de laadpaalvandaal Jeroen Elbertse, normaliter cameraman voor ons, besloot een uitstapje te maken naar onze weblogrubriek. En dat beviel uitstekend: hij heeft dit jaar het zilver te pakken! Z'n verhaal over het laadpaalvandalisme was dan ook zeer opvallend te noemen.

1. Doublurevirus De best bekeken weblog van 2014 komt van de hand van ... Bas van Putten. Hij verbaast zich deze keer over het grote aantal manieren waarop functies van de auto kunnen worden bediend.

Lezersreacties (7) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.