Tesla's Supercharger netwerk naar Duitsland

Tesla Supercharger
Tesla is druk bezig om z'n Supercharger-netwerk naar Europa te brengen. Volgende maand worden de eerste snellaadstations in Duitsland uit de grond gestampt.

Zo'n Model S is natuurlijk een heerlijke reismachine, maar als je er volgas mee over de Autobahn rijdt is je energievoorraad al gauw opgebrand.

Nu kun je her en der al je accupakket opladen, maar dat wil soms nog wel een paar uur in beslag nemen. Tesla heeft daar het Supercharger-netwerk voor in het leven geroepen. Ook onze oosterburen krijgen de beschikking over het snellaadnetwerk van het merk van Elon Musk.

Volgende maand worden de eerste stations uit de grond gestampt. In maart 2014 moet de helft van alle palen gereed zijn. Eind volgend jaar is het volledige netwerk volgens de planning actief. Hoeveel stations er in totaal komen is nog niet bekend, aan het bijgevoegde kaartje te zien zijn er in ieder geval bijna dertig locaties aangewezen. Tesla belooft dat Duitsland na het afronden van de Supercharger-plannen meer laadpalen per hoofd van de bevolking heeft dan welk ander Europees land dan ook.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (25) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum