Tesla verhoogt laadtarief Superchargers met 25 procent

Hoge energieprijzen eisen hun tol

Tesla V3 Supercharger

In razend tempo je Tesla voljagen met kakelverse stroom kost met ingang van vandaag meer dan je gewend bent. Tesla verhoogt het gemiddelde laadtarief van zijn Superchargers van 0,28 cent naar 0,35 cent per kWh.

Eind vorig jaar verhoogden zowel Shell Recharge als Fastned de laadtarieven en nu is het Tesla dat een prijsverhoging doorvoert. De gemiddelde prijs voor laden aan de Superchargers van het merk lag voorheen op €0,28 per kWh, maar ligt met ingang van vandaag op €0,35 per kWh. Dat betekent dat de gemiddelde Supercharging-prijs met 25 procent is verhoogd.

De prijsverhoging houdt zoals verwacht verband met de almaar stijgende energieprijzen. Ook Shell Recharge en Fastned zagen zich door de hoge energieprijzen genoodzaakt de laadtarieven te verhogen. De prijsverhoging naar €0,35/kWh betekent overigens niet dat je dat bij elke Supercharger kwijt bent. De specifieke prijzen per Supercharger-locatie zijn terug te vinden in het infotainmentsysteem van de auto's van het merk.

PRIVATE LEASE Tesla

Lezersreacties (314) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.