Suzuki Grand Vitara bijgepunt

2013 Suzuki Grand Vitara
2013 Suzuki Grand Vitara2013 Suzuki Grand Vitara2013 Suzuki Grand Vitara2013 Suzuki Grand Vitara2013 Suzuki Grand Vitara
Suzuki heeft op de autoshow van Moskou een gefacelifte Grand Vitara gelanceerd. Het gaat puur om uiterlijke wijzigingen.

In Japan was de auto al een tijdje bekend, maar nu blijkt ook de Europese Vitara een facelift te ondergaan. De meeste wijzigingen zijn aan de voorkant te vinden, waar de grille en voorbumper verschillen van het huidige model. Overige veranderingen blijven volgens buitenlandse media beperkt tot de komst van nieuwe kleuren, wielen en interieurpanelen. Op de foto's zien we een auto die is voorzien van een reservewiel op de achterklep, maar Nederlandse exemplaren worden al een aantal jaren standaard 'zonder' geleverd.

De Nederlandse importeur verwacht het eerste exemplaar in oktober in ons land te hebben, en rond die tijd komt ook pas de officiële Nederlandse informatie vrij. Wel weet men ons te vertellen dat er waarschijnlijk geen wijzigingen zijn op het gebied van motor, versnellingsbak of onderstel. "Het gaat om puur uiterlijk vertoon", aldus de woordvoerder. De Suzuki Grand Vitara werd in 2010 al eens lichtjes bijgestipt, maar als we dat even vergeten loopt het model alweer sinds 2005 mee.

Lezersreacties (13) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.