Flink wat korting op Suzuki Grand Vitara

Suzuki Grand Vitara
Al een tijdje een Suzuki Grand Vitara op het oog? Dan heeft Suzuki het nu interessanter gemaakt om toe te slaan, want bij een aantal versies heeft de importeur forse prijsverlagingen doorgevoerd.
Het gaat om de Grand Vitara's met de 2,4-liter viercilinder benzinemotor. Deze levert een vermogen van 166 pk en een maximumkoppel van 225 Nm. Als we de Vans even buiten beschouwing laten, starten de prijzen bij 27.599 euro. Voor dat geld krijgt u voortaan een Grand Vitara 2.4 Exclusive mee. Met automatische transmissie kost deze versie nu 31.699 euro.
Ook de High Executive-versie is goedkoper geworden. De handgeschakelde variant kost voortaan 30.099 euro. De Grand Vitara 2.4 High Executive Automaat is er voor 34.199 euro. De prijswijziging geldt per direct. De specificaties van de auto's blijven ongewijzigd.
De Grand Vitara 2.4 is er overigens ook als Van. Dan is de Exclusive er vanaf 19.289,89 euro. Met een automatische transmissie komt de prijs van de 2.4 Exclusive Van uit op 20.527,73 euro.

Lezersreacties (22) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.