Subaru Outback zoekt het hogerop

Wilderness Edition

Subaru Outback Wilderness Edition spyshots

De Subaru Outback is van zichzelf al haast de ultieme stationwagon voor het ruigere werk, maar het kan altijd nog een slag avontuurlijker volgens de Japanners. Daar komt deze Wilderness Edition om de hoek kijken.

De huidige Subaru Outback, die krap twee jaar geleden onthuld werd, ziet er van zichzelf uiteraard al avontuurlijk uit. Met z'n vierwielaandrijving, hoge bodemvrijheid, skidplates en kunststof beschermdelen moet hij al behoorlijk z'n mannetje kunnen staan als je je op slechtere wegen begeeft. Toch is er ruimte voor meer, zo bewijzen deze foto's. Subaru werkt namelijk aan een 'Wilderness Edition' van de Outback.

Je hoeft er de loep niet bij te pakken om te zien dat deze Outback nog hoger op z'n poten staat dan normaal. Ook kunnen de plakkers niet helemaal verbergen dat de koets beter voorbereid is op de grillen van de natuur. Zo lijken de bumpers zowel voor als achter wat meer 'opgetrokken' naar boven om meer bodemvrijheid te creëren. Ook verwachten we daaronder nog wat forsere skidplates om rotsen en andere koetswerkverwoestende zaken kranig van zich af te slaan. Tenslotte troont de extra ruige Outback op hufterproof wielen met dikkere terreinbanden erom.

De Wilderness Edition van de Outback wordt vermoedelijk dit jaar nog onthuld voor onder meer de Amerikaanse markt. Hier in Nederland lijkt er wat te weinig markt voor om erop te mogen rekenen, maar zeg nooit nooit.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (11) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.