Stukje Tesla Model Y opgedoken

'Onthulling in maart 2019'

Tesla Model Y
Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van Tesla's aandeelhouders heeft het merk een nieuwe afbeelding van de Model Y getoond.

Het is al even bekend dat Tesla op termijn de Model Y aan zijn modellenfamilie wil toevoegen. De laatste letter van die modelnaam moet samen met die van de Model S, Model 3(E) en Model X het woord 'SEXY/S3XY' vormen. Tijdens Tesla's jaarlijkse bijeenkomst voor zijn aandeelhouders is een nieuwe afbeelding van het model getoond.

De Model Y wordt een cross-over die zijn technische basis deelt met de nog op de Nederlandse markt te brengen Model 3. Tesla heeft laten weten dat de onthulling van het nieuwe model in maart 2019 moet plaatsvinden. De Model Y is overigens niet de enige auto die Tesla in het vat heeft zitten. Zo komt het merk naast met de Model 3 nog met een pick-up, een hagelnieuwe Roadster én een volledig elektrische vrachtwagen, de Semi.

Het is nog niet zeker of Tesla de Model Y in het in de Verenigde Staten gelegen Fremont gaat bouwen. Mogelijkerwijs rolt de auto volgend jaar in China van de band.

PRIVATE LEASE Tesla Model Y

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (141) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum