SsangYong Tivoli XLV gepresenteerd

Tivoli met voorliefde voor sjouwwerk

SsangYong Tivoli XLV
SsangYong Tivoli XLV SsangYong Tivoli XLV SsangYong Tivoli XLV SsangYong Tivoli XLV SsangYong Tivoli XLV SsangYong Tivoli XLV
De SsangYong Tivoli kennen we al, de XLV nog niet. Vandaag kunnen we kennismaken met de Tivoli met plek voor

De Tivoli XLV - we kregen er al eens een teaser en een concept-car van te zien - staat op hetzelfde platform als de reguliere Tivoli en heeft daarmee dezelfde 2,6 meter lange wielbasis. Het is achter de achteras waar je extra centimeters tegenkomt, hier is de Tivoli liefst 23,8 centimeter langer dan zijn kleinere broer. De bagageruimte komt uit op 720 liter. De korte Tivoli kan 423 liter aan spul meezeulen.

Geen zevenzitter dus, wel extra bagageruimte. Onder de kap legt SsangYong wederom een 128 pk en 160 Nm sterke 1,6-liter benzine- of een 115 pk en 300 Nm sterke 1,6-liter dieselmotor. De dieselversie blaast per gereden kilometer 117 gram CO2 de atmosfeer in. Schakelen gaat middels een handgeschakelde zesbak. Een zestrapsautomaat is optioneel leverbaar.

Brake Assist, Hill Start Assist en Emergency Stop Signal zijn leverbaar op de ruimtelijke Koreaan. Ook vierwielaandrijving staat op de optielijst.

In mei staat de XLV in de Europese showrooms.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (18) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum