Sportpakket voor Maserati Quattroporte

Maserati Quattroporte GT S MC Sport Line
Zijn coupébroertje Gran Turismo S ging hem kort geleden al voor, maar nu heeft de Quattroporte GT S ook een MC-stempel gekregen.
Maserati heeft op de autoshow in Sydney voor het eerst de Quattroporte GT S getoond met een MC Sport Line pakket. Dat borduurt voort op de Gran Turismo MC Stradale, die onlangs verscheen. Bij de Quattroporte blijft het echter beperkt tot uiterlijke aanpassingen, terwijl de coupé ook op het technische vlak sportiever is geworden. Op de GranTurismo S is sinds enige tijd ook zo'n sportpakket te koop. Het MC Sport Line-pakket is ontwikkeld door Maserati Corse, de raceafdeling van het merk. Al het hout in de auto is vervangen door koolstofvezel. Dat komt terug op het dashboard, de portieren, de consoles voor- en achterin en bij en op de versnellingspook. Tot slot zijn er instaplijsten met het MC Sport Line-logo en is het logo verwerkt in het aluminium rempedaal.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (19) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.