Smart Fortwo Cabrio Electric Drive geprijsd

Elektrisch stadskleintje vanaf € 26.807

Smart Electric Drive Fortwo, Fortwo Cabrio en Forf
Tijdens de Autosalon van Parijs in september vorig jaar liet Smart de nieuwe generatie Electric Drive-modellen zien. We weten nu wat de dakloze variant moet gaan kosten.

Smart maakte in een eerder stadium al de vanafprijzen van de ForTwo en ForFour Electric Drive bekend. De elektrische ForTwo Cabrio is verreweg de duurste van het stel. Voor de Electric Drive waarin je haren kunnen wapperen, heeft Smart een vanafprijs van € 26.807 bedacht. Ter vergelijk: de Fortwo Electric Drive en ForFour Electric Drive moeten respectievelijk € 23.466 en € 23.843 opbrengen.

In de Smart ForTwo Cabrio Electric Drive doet de bekende 82 pk sterke elektromotor dienst als kloppend hart. De 160 Nm krachtige module is gekoppeld aan een 17,6 kWh groot accupakket waarmee een actieradius van zo'n 155 kilometer haalbaar moet zijn. De topsnelheid is elektronisch begrensd op 130 km/h. Bestellen kan per direct.

PRIVATE LEASE Smart

Lezersreacties (16) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.