Skoda opent orderboeken Citigo iV

Vanaf januari rijden

Skoda Citigo iV

Het lijkt de laatste tijd wel dé trend van autoland om orderboeken voor nieuwe modellen vooraf te openen. Deze keer is het Skoda die de Citigo iV in de voorverkoop zet.

Vanaf dit moment is het mogelijk om je interesse bij Skoda voor de geheel elektrische Citigo te uiten door de compacte auto te reserveren. De vroegboekers zijn dan verzekerd van een productieplek en ontvangen als één van de eersten de gestekkerde Tsjech. Door € 250 te betalen, ontvang je van Skoda een bevestiging. Begint het daarna toch iets te knagen en zie je liever af van de pre-order, dan kun je de actie kosteloos annuleren en wordt de borgstelling teruggestort.

Skoda zegt hoge verwachtingen te hebben van de Citigo. “We verwachten veel interesse, omdat dit, naast dat het onze eerste elektrische auto is, het er bovendien een is met direct een grote actieradius”, zo laat de importeur weten. Voor hoeveel vroegboekers Skoda ruimte heeft, is niet bekend.

De compacte EV maakt januari volgend jaar zijn opwachting in Nederland. De definitieve configurator gaat dit najaar in de lucht. De officiële prijzen worden dan bekendgemaakt. Met de 61 kW sterke elektromotor in combinatie met een 36,8 kWh sterke batterij heeft de Citigo iV een maximale actieradius van 265 km.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (33) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum