Seats Vario reïncarneert als Ibiza ST

Seat Ibiza ST
Het was in 2003 dat Seat de B-segment station liet voor wat-ie was en de Cordoba Vario uit het Nederlandse assortiment haalde. Nu, zeven jaar later, keert het Spaanse merk terug in dit segment met de Ibiza ST.
De Ibiza ST is 4,23 meter lang en daarmee 18 centimeter langer dan een gewone Ibiza. De bagageruimte heeft standaard een inhoud van 430 liter, maar dankzij de in delen neerklapbare achterbank kan het laadruim nog aanzienlijk worden vergroot. Seat belooft een lage tildrempel en een grote laadopening. Het motorenpalet bestaat uit zes aggregaten, keurig onderverdeeld in drie benzinemotoren en drie diesels. De vermogens lopen uiteen van 70 tot 105 pk. Ook de zuinige 1.2 TDI en de nieuwe 1.2 TSI maken hun opwachting onder de kap van de Ibiza ST. DSG is uiteraard een optie op diverse versies. Seat brengt de Ibiza ST in drie uitrustingsniveaus: de Reference, de Style en de Sport. De prijzen volgen rond de Autosalon van Genève, waar de auto debuteert. Niet lang daarna verschijnt hij bij de dealers, klaar om auto's als de Skoda Fabia Combi en de Renault Clio Estate het leven zuur te maken.

PRIVATE LEASE Seat Ibiza

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (105) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum