Seat Arona opnieuw gesnapt!

Onthulling nabij

Seat Arona opnieuw gesnapt!
Het duurt niet lang meer eer Seat zijn Ateca een kleinere broer geeft. De nieuwkomer heet Arona en is opnieuw voor de lens van onze spionagefotograaf verschenen.

Eerlijk is eerlijk: hoewel de Seat Arona hier nog is uitgedost met een camouflagepak, weten we al even hoe Seats compacte cross-over wordt vormgegeven. Een door de Ierse tak van Seat getoonde teaser gaf het uiterlijk al grotendeels prijs en niet veel later doken digitale platen van het definitieve design op.

Waar de Ateca auto's als de Volkswagen Tiguan en de Nissan Qashqai op de korrel neemt, is de Arona een auto die in een kleiner segment zijn tanden in zijn rivalen wil zetten. Auto's als de nieuwe Opel Crossland X, Peugeot 2008 en Renault Captur zijn als directe concurrenten aan te wijzen.

De compacte cross-over deelt zijn technische basis met de Ibiza en dat betekent dat ook het hoog op de poten geplaatste model profiteert van de MQB-techniek. Avonturiers kunnen ongetwijfeld kiezen voor ruig aangeklede versies, al verwachten we geen vierwielaandrijving voor de Arona. Later dit jaar beleeft het model zijn publieksdebuut tijdens de IAA in Frankfurt.

PRIVATE LEASE Seat Arona

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (16) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.