Scuderia Cameron Glickenhaus toont nieuwe hypercar

Op naar Le Mans

Scuderia Cameron Glickenhaus 007
Scuderia Cameron Glickenhaus 007Scuderia Cameron Glickenhaus 007Scuderia Cameron Glickenhaus 007Scuderia Cameron Glickenhaus 007Scuderia Cameron Glickenhaus 007Scuderia Cameron Glickenhaus 007Scuderia Cameron Glickenhaus 007
Scuderia Cameron Glickenhaus (SCG) heeft de eerste digitale tekeningen van de 007 gepresenteerd, een auto waarmee SCG onder andere naar Le Mans wil.

De kleine Amerikaanse fabrikant Scuderia Cameron Glickenhaus (SCG) stelt de 007 aan de wereld voor, een hypercar die in het raceseizoen 2020/2021 in actie te zien zal zijn tijdens de 24 Uur van Le Mans.

Scuderia Cameron Glickenhaus wil de auto inzetten aan de nieuwe 'hypercar-klasse' van de 24 Uur van Le Mans. Er komt één raceversie en om de boel te homologeren worden 25 straatversies gebouwd. SCG wil de opbrengst van die 25 straatlegale versies, die stuk voor stuk zo'n 1 miljoen dollar gaan kosten, zijn Le Mans-avontuur bekostigen. Specificaties over de extremist houdt SCG nog even onder de pet.

Lezersreacties (9) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.