SCG 006 komt ook als coupé

Tweede fase in teasercampagne

Scuderia Cameron Glickenhaus SCG 006
Scuderia Cameron Glickenhaus heeft de tweede stap gezet in zijn teasercampagne die het bedrijf voert in aanloop naar de onthulling van de SCG 006.

Onlangs plaatste Scuderia Cameron Glickenhaus de eerste afbeeldingen op zijn sociale kanalen van de SCG 006, een zeer klassiek ogende tweezits roadster waarmee het merk behoorlijk breekt met zijn veelal op circuitgebruik gerichte racers en spijkerharde straatexoten. Scuderia Cameron Glickenhaus plaatst nieuwe afbeeldingen online waaruit blijkt dat de SCG 006 niet alleen voor zonaanbidders is bedoeld.

Op de nieuwe afbeeldingen zien we de SCG 006 namelijk met een vast dak. Het lijnenspel doet niet alleen denken aan dat van Ferrari's uit de jaren zestig, maar tevens aan dat van de Shelby Daytona Coupé.

Scuderia Cameron Glickenhaus is nog altijd niet erg vrijgevig met informatie, maar laat wel alvast weten dat de auto een 660 pk sterke motor in zijn neus krijgt, die in elk geval kan worden gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak. Naast een reguliere variant wil Scuderia Cameron Glickenhaus op termijn ook een GT4-variant op de markt brengen.

Lezersreacties (13) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.