Roush plaagt met Ford Mustang S550

Ford Mustang Roush S550 teaser
De Amerikaanse Mustang-adepten van Roush warmen ons op voor de komst van een nieuwe spierbundel: de Ford Mustang Roush S550.

Het in de Verenigde Staten gevestigde Roush Performance heeft een grote voorliefde voor de Mustang. Vorig jaar presenteerde deze liefhebbers al een 675 pk sterk exemplaar van de vorige generatie en nu lijkt ook de laatste belichaming van de pony-car een Roush-behandeling te krijgen.

Op z'n Facebook-pagina plaatste Roush deze - overigens wat onduidelijke - afbeelding. We zien het silhouet van een Mustang en de hasthtag S550. Het lijkt erop dat de 'Stang een naar tuningmaatstaven niet eens zo extreme bodykit krijgt aangemeten. In hoeverre het vermogen zal toenemen, is niet bekend. Het zou kunnen dat de Mustang S550 - gezien z'n naam - 550 pk zal opwekken. Dat is een aardige toename ten opzichte van de 435 pk sterke 5,0-liter V8, op dit moment de sterkste Mustang. Details kunnen we binnenkort verwachten.

Lezersreacties (3) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.