Rolls-Royce stelt Anders Warming aan als Design Director

Terug op het oude nest

Anders Warming Rolls-Royce ontwerper

Rolls-Royce heeft een nieuwe designbaas. De Deen Anders Warming mag de illustere rol van Director of Design voor het edele Britse merk gaan vervullen en keert daarmee terug bij BMW.

Warming (48) is zeker geen onbekende binnen BMW, waar Rolls-Royce natuurlijk ook onder valt. Warming werkte vanaf 2005 in verschillende posities voor BMW en Mini, maar besloot in 2016 zijn geluk te gaan beproeven bij het herboren Borgward.

Nu is hij weer terug op het oude nest, maar niet voor de eerste de beste functie. Als Director of Design is Warming vanaf 1 juli verantwoordelijk voor de designstrategie van Rolls-Royce. Hij krijgt de rol in spannende tijden, want ook Rolls-Royce wil elektrificeren. Grote designtechnische veranderingen zijn dan onvermijdelijk. Warming mag het illustere merk op een bepaalde manier dus opnieuw gaan uitvinden, al wordt de historie daarbij vast niet helemaal aan de kant geschoven.

Lezersreacties (6) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.