Revozport kietelt Mercedes CLA AMG Shooting Brake

Revozport Mercedes CLA 45 AMG Shooting Brake
Revozport Mercedes CLA 45 AMG Shooting BrakeRevozport Mercedes CLA 45 AMG Shooting BrakeRevozport Mercedes CLA 45 AMG Shooting BrakeRevozport Mercedes CLA 45 AMG Shooting BrakeRevozport Mercedes CLA 45 AMG Shooting Brake
De nieuwe Mercedes CLA 45 AMG Shooting Brake heeft nog niet eens z'n showdebuut beleefd, maar Revozport heeft nu al een fijne opvoerset voor de chique station in de aanbieding.

De nieuwe Benz wordt bij z'n introductie door z'n vermogen van 360 pk sowieso al de snelste stationwagon in het C-segment, maar voor Revozport is dat allemaal nog lang niet genoeg.

Het Duitse tuningbedrijf tilt het vermogen van de 2,0-liter viercilinder naar maar liefst 450 pk. Dat is dus 225 pk per liter! De extra pk's komen op het conto van een nieuw motormanagement en een aangepast uitlaatsysteem.

Ook voor de andere versies heeft de tuner extra vermogen in de aanbieding. De CLA 200 en CLA 250 kunnen maximaal 290 pk mobiliseren door de bemoeienis van Revozport.

De bodykit is van koolstofvezel en bestaat uit onder meer een front splitter, aerodynamische aanpassingen aan de voorbumper, andere side skirts en een diffuser aan de achterzijde.

Het showdebuut van de niet-opgevoerde Mercedes CLA 45 AMG Shooting Brake vindt overigens pas plaats op de salon van Genève. De reguliere versies debuteren op de NAIAS in Detroit, die op 12 januari van start gaat.

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz CLA

Mercedes-Benz
Mercedes-Benz CLA 180 Business Line (4D/7A)
€ 703
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (9) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.