Renault Twizy als Cargo iets duurder

Renault Twizy als Cargo iets duurder
Renault Twizy als Cargo iets duurderRenault Twizy als Cargo iets duurderRenault Twizy als Cargo iets duurderRenault Twizy als Cargo iets duurderRenault Twizy als Cargo iets duurder
De Cargo-uitvoering van de Renault Twizy is eigenlijk gewoon een Twizy zonder achterste zitplaats. Toch is de Cargo iets duurder dan de 'normale' versie.

De goedkoopste Twizy Cargo kost 6.603 exclusief BTW, maar dan krijg je de versie die het bij 45 km/h voor gezien houdt. Wil je tot 80 km/h kunnen gaan kost dat minimaal 7.265 euro, eveneens zonder BTW. Naast het ontbreken van de achterste stoel krijg je voor dat bedrag ook een luik in de achterzijde van de Twizy die de afgesloten bagageruimte van 180 liter bereikbaar maakt.

De Twizy Cargo is ontwikkeld naar aanleiding van het feit dat meer dan de helft van de verkochte Twizy's bij bedrijven terechtkomt. Volgens Renault is het karretje de ideale oplossing voor het vervoeren van kleine spullen binnen de stad, en het merk ziet ook hulpdiensten er wel gebruik van maken.

Lezersreacties (17) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.