Renault Koleos in 't nieuw

Renault Koleos
Renault Koleos Renault Koleos Renault Koleos Renault Koleos Renault Koleos Renault Koleos Renault Koleos Renault Koleos Renault Koleos
We weten het, de Renault Koleos wordt niet meer in Nederland verkocht. Toch willen we je graag laten zien hoe het verder gaat met dit model.

Eigenlijk is de Renault Koleos een mooi voorbeeld van de samenwerking binnen het Renault-Nissan-concern. Van oorsprong is deze auto een product van het Koreaanse dochtermerk Samsung, waar deze SUV ook wordt gebouwd. De vierwielaandrijvingstechniek is afkomstig bij Nissan. Helaas is de Koleos alleen te koop met motoren die een maatje te groot zijn voor de Nederlandse markt. Vooral dat zorgde er voor, dat de Koleos bij ons voortijdig van de markt is gehaald.

De vernieuwing van het model zal daarin geen verandering gaan brengen Het motorenaanbod bestaat namelijk nog steeds uit een 2,5-liter benzinemotor met 170 pk en dCi-diesels met 150 en 173 pk. Weliswaar is de uitstoot iets teruggebracht, maar voor de Nederlandse markt zal dat niet voldoende zijn.

De uiterlijke wijzigingen zijn vooral te vinden aan de voorzijde. Er is voortaan chroom op de grille en de koplampen hebben een wat smallere vorm gekregen. In de buitenspiegels zijn voortaan LED-richtingaanwijzers en er is een nieuw assortiment wielen. Deze kleur heet Kalahari Orange en is nieuw in het palet.

De nieuwe generatie Koleos heeft bovendien een verbeterde standaarduitrusting. Er wordt gesproken van een sleutelloze ontgrendeling, een automatische parkeerrem, een airco met twee klimaatzones en een licht- en regensensor op alle modellen.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (44) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum