Renault Espace krijgt TCe 225

Nieuwe topversie voor benzinegamma

Renault Espace
Renault parkeert op het Concours d'Elégance op Paleis Het Loo niet alleen een hele rits fameuze modellen uit het verleden, maar ook een Espace met een hagelnieuwe benzinemotor in het vooronder.

Komend weekend vindt het Concours d'Elégance plaats bij Paleis het Loo, een autofeest vol klassieke en veelal sportief georiënteerde modellen uit het verleden. Bezoekers zullen er ook een Espace vinden. Dat model is natuurlijk niet nieuw, het blok dat in het vooronder ligt is dat echter wel.

Momenteel vinden we de 200 pk sterke 1.6 TCe als enige benzinemotor op de bestellijst van de Espace. Dat blok wordt dit jaar nog vervangen door een compleet nieuwe krachtbron. Het betreft een 225 pk en 300 Nm sterke 1,8-liter grote TCe. De nieuwe motor vervangt de momenteel nog leverbare 1.6 TCe. Schakelen gaat middels een zeventrapsautomaat. Het gemiddeld verbruik ligt op 6,8 l/100 km. Nederlandse prijzen alsook een Nederlandse introductiedatum volgen later.

Benieuwd naar hoe de nieuwe Alpine A110 er van dichtbij uitziet? Breng ook dan een bezoekje aan het Concours d'Elégance Paleis het Loo. De nieuwe Franse sportcoupé met een stevige dosis retrogenen zal er te bewonderen zijn.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (28) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.