Renault Captur als sportieve R.S. Line

Met een vleugje RS

Renault Captur R.S. Line
Renault Captur R.S. LineRenault Captur R.S. LineRenault Captur R.S. LineRenault Captur R.S. LineRenault Captur R.S. LineRenault Captur R.S. LineRenault Captur R.S. LineRenault Captur R.S. LineRenault Captur R.S. LineRenault Captur R.S. LineRenault Captur R.S. LineRenault Captur R.S. LineRenault Captur R.S. LineRenault Captur R.S. LineRenault Captur R.S. LineRenault Captur R.S. Line

Een echte RS-versie krijgt de Renault Captur natuurlijk niet, maar in deze nieuwe R.S. Line-uitvoering is de populaire cross-over van Renault rijkelijk gevuld met sportieve details.

Renault's R.S. Line-uitvoering kennen we al onder meer van de Clio, de auto waar de uitvoering die de GT Line van weleer verving ook op debuteerde. De Renault Arkana die vanaf de tweede helft van dit jaar bij de Nederlandse dealers staat, komt zelfs alleen als R.S. Line beschikbaar. Vandaag maken we digitaal kennis met de nagelnieuwe Captur R.S. Line.

De Captur R.S. Line is een nieuwe, sportief uitgedoste versie van de in 2019 gepresenteerde actuele Captur. De cross-over krijgt een grille met een honingraatpatroon, een dynamischer ogende voorbumper met grote openingen en een zilverkleurig inzetstuk in de achterbumper waarin twee verchroomde uitlaateindstukken een plekje krijgen. Renault zet de Captur R.S. Line onder meer op speciaal 18-inch lichtmetaal en plakt niet alleen een R.S. Line-badge op de achterklep, maar ook op de voorschermen.

Renault Captur R.S. Line

Renault Captur

Het interieur van de Captur R.S. Line wordt onder meer aangekleed met rode accenten, aluminium pedalen en een stuurwiel dat met geperforeerd leer is bekleed. Meer rode details keren terug op het dashboard zelf, waar over de gehele breedte een rode lijn is te zien. De onderzijde van het dashboard oogt alsof het met koolstofvezel is afgewerkt. Aangezien de R.S. Line een van de duurdere uitvoeringen van de Captur is, is het niet verwonderlijk dat de auto onder meer standaard het 10 inch grote infotainmentscherm, parkeerpiepers voor en achter, een achteruitrijcamera en een inductielader krijgt. De Renault Captur R.S. Line komt ook naar Nederland, zo bevestigt Renault aan AutoWeek. De prijzen volgen zeer binnenkort.

Renault grijpt de introductie van de Captur R.S. Line aan om de uitrusting van de luxueuze Initiale Paris-uitvoering te verrijken. Die met glimmers en verwennerij doorspekte variant heeft voortaan onder andere standaard een 360-gradencamera en chroomkleurige schakelflippers achter het stuur.

PRIVATE LEASE Renault Captur

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (34) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.