Range Rover LRX vol in beeld

Land Rover Range Rover LRX
Land Rover Range Rover LRXLand Rover Range Rover LRXLand Rover Range Rover LRXLand Rover Range Rover LRXLand Rover Range Rover LRXLand Rover Range Rover LRXLand Rover Range Rover LRX
Bij Land Rover wordt gewerkt aan een klein model Range Rover. Die auto passeerde opnieuw voor de lens van onze spionagefotograaf.
Hoe de Range Rover LRX er precies uit gaat zien, is eigenlijk al niet zo'n geheim meer. Begin 2008 toonde Land Rover al de LRX concept car, die toen nog Land Rover heette. Het productiemodel wijkt slechts op details af van de showauto. De naam is wel gewijzigd. Om het kleine model wat meer aanzien te geven, is gekozen om de auto Range Rover LRX te noemen. Bovendien rijdt bij Land Rover al de Freelander rond als klein model. Die is voorlopig nog niet aan het einde van zijn levenscyclus. Met de LRX wil Land Rover zich vooral richten op het groene gebeuren. We verwachten hybridetechniek en bovendien wordt dit model het eerste product van het merk dat met alleen voorwielaandrijving leverbaar wordt. Natuurlijk is 4WD ook mogelijk. Voor Land Rover-begrippen is de LRX een kleintje. De concept car had een lengte van 4,35 meter; daarmee is hij tien centimeter korter dan een BMW X1. De foto's bewijzen dat Land Rover al een aardig eind op weg is met de ontwikkeling van de LRX. Ze liggen dus goed op schema om 'm in 2011 op de markt te hebben.

Lezersreacties (19) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.