Range Rover Evoque in laatste testfase

Land Rover Range Rover Evoque
De Range Rover Evoque is inmiddels onthuld in aanwezigheid van superhip Engeland, maar de ingenieurs zijn nog volop aan het testen. Het geheimzinnige is er inmiddels wel af, blijkt uit door Land Rover verspreid beeldmateriaal én een spot van Carlos Houwaard.
Honderden Evoques zijn uitgezwermd over heel de wereld. Vooral bakovens als Death Valley en de Sierra Nevada zijn goede plekken om een gecamoufleerde Evoque te spotten. Dat komt omdat Land Rover op dit moment ijverig bezig is met hittetests. De ingenieurs hebben nog even de tijd, want de marktintroductie volgt pas in de zomer van 2011.
Maar het testwerk is tegelijkertijd ook onderdeel van het mediaoffensief. In de buurt van tien grote steden trekken opvallend 'gecamoufleerde' test-Evoques de aandacht. Het gaat om Londen, New York, Sao Paulo, Parijs, Milaan, Madrid, Berlijn, Sydney, Shanghai en Moskou. In Engeland spotte AutoWeek lezer zelfs al ongecamoufleerde exemplaren op de openbare weg.
De Evoque is de zuinigste Land Rover ooit. De auto komt beschikbaar met voorwielaandrijving en vierwielaandrijving. De zuinigste versie heeft een CO2-uitstoot van minder dan 130 g/km. Ook komt er een hybride Range Rover Evoque.
Video

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (15) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum