Prijzen vernieuwde Volkswagen Tiguan Allspace bekend

Vanaf oktober geleverd

Volkswagen Tiguan Allpace facelift
Volkswagen Tiguan Allpace faceliftVolkswagen Tiguan Allpace faceliftVolkswagen Tiguan Allpace faceliftVolkswagen Tiguan Allpace faceliftVolkswagen Tiguan Allpace faceliftVolkswagen Tiguan Allpace faceliftVolkswagen Tiguan Allpace faceliftVolkswagen Tiguan Allpace faceliftVolkswagen Tiguan Allpace faceliftVolkswagen Tiguan Allpace faceliftVolkswagen Tiguan Allpace faceliftVolkswagen Tiguan Allpace facelift

Volkswagen heeft na de vernieuwde Tiguan ook diens gefacelifte langere broer in de showrooms gezet. Dat betekent dat we je nu ook de prijzen van die grotere Volkswagen Tiguan Allspace kunnen melden.

In mei dit jaar legde Volkswagen de de Tiguan Allspace op de snijtafel, een klein jaar nadat de reguliere Tiguan werd vernieuwd. Bevalt de aangescherpte snuit van de Tiguan Allspace je wel? Dan kun je het aangescherpte model nu vanaf €39.890 bestellen. De eerste exemplaren worden in oktober geleverd.

Volkswagen Tiguan Allpace facelift

Volkswagen Tiguan Allspace

Voor die net geen 40 mille drukt Volkswagen je de sleutel van een Tiguan Allspace met 150 pk sterke 1.5 TSI benzinemotor in handen, een machine die voor dat bedrag aan een handgeschakelde zesbak is geknoopt. De instapprijs geldt overigens voor de Tiguan Allspace in de naamloze basisuitvoering. Voor een handgeschakelde Tiguan Allspace met 150 pk 1.5 TSI als Life en Life Business ben je achtereenvolgens €42.290 en €42.590 kwijt.

Volkswagen Tiguan Allpace facelift

Volkswagen Tiguan Allspace

Wie de Tiguan Allspace met deze benzinemotor liever met een DSG-automaat met zeven versnellingen heeft, kan uit meer uitvoeringen kiezen. De vanafprijs ligt in dit geval op €44.790, al krijg je dan wel direct de Life-uitvoering. De Life Business wisselt vanaf €45.090 van eigenaar. De Elegance, R-Line en R-Line Business+ zijn smaken die alleen te krijgen zijn op de Tiguan Allspace met automaat. Ze kosten achtereenvolgens €47.790, €48.390 en €48.590.

Hoewel Volkswagen de Tiguan Allspace in tegenstelling tot de reguliere Tiguan niet als plug-in hybride 1.4 TSI eHybrid levert, kun je in de langere Tiguan wel kiezen voor een dieselmotor. Het gaat om een altijd aan de bekende DSG7-automaat gekoppelde 150 pk 2.0 TDI. Hij is er als Life Business (€54.890) en R-Line Business+ (€58.390).

Hier lees je alles over de gefacelifte Volkswagen Tiguan Allspace.

PRIVATE LEASE Volkswagen Tiguan

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (66) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.