Prijskaartjes SsangYong Tivoli bekend

SsangYong Tivoli
SsangYong TivoliSsangYong TivoliSsangYong TivoliSsangYong TivoliSsangYong Tivoli
We hebben zojuist de eerste kilometers gemaakt met het nieuwste wapenfeit uit Korea: de SsangYong Tivoli. De compacte cross-over heeft nu z'n prijzen.

Met de Tivoli - die we onlangs voor het eerst hebben uitgelaten - heeft SsangYong z'n vizier gericht op modellen als de Suzuki Vitara en de Renault Captur. We konden al melden dat z'n vanafprijs zo rond de 21 mille zou komen te liggen. Vandaag hebben we alle definitieve prijzen te pakken.

De Tivoli is voorlopig beschikbaar met één krachtbron - de 128 pk sterke 1,6-liter viercilinder - wat het prijzengamma lekker overzichtelijk maakt. De versie met handgeschakelde zesbak staat als Crystal vanaf 21.950 euro in de prijslijst. De rijker uitgeruste Quartz moet 24.950 euro opbrengen en de topuitvoering - de Sapphire - kost 26.950 euro. De versies met automaat zijn 4.000 euro duurder.

Later haalt SsangYong overigens een dieselversie naar ons land en er komen op termijn ook vierwielaangedreven modellen aan.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (19) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.