Porsche toont GT4 Clubsport Rally Concept

Proefballon stilletjes onthuld

Porsche GT4 Clubsport Rally Concept
De sportafdeling van Porsche, Porsche Motorsport, heeft vandaag stilletjes de GT4 Clubsport Rally Concept naar voren geschoven.

Porsche Motorsport plaatst op de sociale kanalen foto's van de Cayman GT4 Clubsport Rally Concept, een op de Cayman GT Clubsport gebaseerd proefballonnetje dat later deze maand meerijdt tijdens de Rallye Deutschland. Achter het stuur zit Romain Dumas, dezelfde coureur die de Volkswagen ID R Pikes Peak de heuvel opstuurde en een record binnensleepte.

Porsche houdt de lippen nog stijf op elkaar over de auto, maar zegt wel dat het in een later stadium besluit of het met een productieversie op de proppen komt. Verder meldt Porsches sportafdeling niets over de techniek van de heftige Cayman. We zien dat de auto is uitgerust met een imposante set ledverstralers, een luchthapper op het dak, beschermplaten aan de onderzijde en speciale witte wielen waar ongetwijfeld potent rubber omheen is gevouwen. Tevens is het aannemelijk dat de 385 pk sterke 3,8-liter zescilinder van de GT4 Clubsport er een dosis extra kracht bij heeft gekregen.

Lezersreacties (14) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.