Plannen met GTbyCitroën

Plannen met GTbyCitroën
Plannen met GTbyCitroënPlannen met GTbyCitroënPlannen met GTbyCitroënPlannen met GTbyCitroënPlannen met GTbyCitroënPlannen met GTbyCitroënPlannen met GTbyCitroën
De spectaculaire GTbyCitroën wordt niet zo maar het museum in gereden. Citroën heeft plannen met de sportauto, die tot nu toe alleen op het computerscherm rond rijdt.
Citroën ontwierp voor het racespel Gran Turismo 5 Prologue deze GTbyCitroën. Met die auto kan via de Playstation 3 worden geracet. De auto is verder op verschillende beurzen getoond. Citroën neemt niet zo maar afscheid van de spectaculaire sportauto. Volgens de officiële lezing 'worden de mogelijkheden met de auto onderzocht'. Dat is natuurlijk voer voor speculatie. In de coulissen van de Autosalon van Genève zou Citroën-baas Vincent Besson productieplannen voor de auto hebben aangekondigd. Er zou een gelimiteerde oplage van twintig stuks komen. Over de techniek is nog niet veel duidelijk maar er wordt gefluisterd over een V8 van Ford of General Motors. Over wanneer we meer horen over Citroëns sportauto is evenmin iets bekend. Als de GTbyCitroën het werkelijk redt tot het productiestadium, zou het de eerste voor een computerspel ontwikkelde auto zijn, die ook in de werkelijke wereld verschijnt.   In AutoWeek 11, die komende woensdag verschijnt, staat een rij-impressie met deze concept car.

PRIVATE LEASE Citroën

Citroën
Citroen C3 PureTech 83 You! (5D/5H)
€ 370
 
DirectLease
Citroen C4 PureTech 100 Feel (5D/6H)
€ 459
 
Citroën
Citroen C3 Aircross PureTech 110 Live (5D/6H)
€ 479
 
Citroën
Citroen C5 Aircross PureTech 130 Live (5D/6H)
€ 677
 
Citroën
Citroen C5 X PureTech 130 Feel (5D/8A)
€ 809
 

Lezersreacties (60) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.